Family Friendly Cooking

Recept Videók

Recept Videók

Sült krumpli megpakolva ez a Loaded Fries

Sajttal és nagyon sok hússal

2019. július 25. - Family Friendly

Nem is tudom minek nevezzem ezt az ételt. Ebéd? Vacsora? Snack? Magyarországon ezt akár nevezhetnénk is egy komplett ebédnek vagy vacsorának, és sok helyen külföldön is annak számít, de talán meglepő módon leginkább Snack-nek vagy előételnek mondanák. Én most mégis azt mondom nevezzük ebédnek vagy vacsorának, mert ez a darált húsos raguval megpakolt (nagyon megpakolt) sült krumpli kellőképpen laktató és ütős ahhoz, hogy rágcsálnivalónak nevezzem.

A bejegyzés trackback címe:

https://familyfriendlycooking.blog.hu/api/trackback/id/tr1614973468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katamara 2019.07.26. 13:58:20

Nagyon finomnak néz ki. Jó lenne azért magyar leírás is, habár a videó elég egyértelmű

enrikokaruszo 2019.07.27. 10:09:17

volt egy forró krumplis a blahánál sok éve, imádtam, hajában sült egész krumpli, szétnyitva, pakolni lehetett rá a kínálatból bármilyen szószt,sajtos,húsos holmikat...illata volt, hangulata volt, ötlet volt benne....talán lassú volt a mai igényekhez,valamiért nem ment,megszűnt...azóta hiányolok egy ilyet
süti beállítások módosítása